+421 918 994 093 (po-pi: 8:00-13:00)


DVD Film - Babicovy dobroty DVD2

DVD Babicovy dobroty DVD2

Babicovy dobroty DVD2

Babicovy dobroty

Kategorie:
dokument / / MEGA výpredaj DVD od 0,99€
ID:
18033
Zvuk:
český 2.0
Obraz:
4:3
Titulky:
české

Dostupnost:
Na sklade - obvykle odesíláme do 24 hodín.
Cena:
104 kč 52 kč
Nákupem získáte 10 kreditů.

1 - STEAK Na pořádný steak jel šéfkuchař Jirka Babica za paní Lenkou do Třebíče. Sám připravil roastbeef, vepřovou panenku se špekem a speciální masovou omeletu. - Steak - Roastbeef na teplém špenátovém salátu - Vepřová panenka prošpikovaná špekem - Tajný recept: masová omeleta 2 - VEPŘO KNEDLO ZELO Moravské vrabce uvařila šéfkuchaři Jiřímu Babicovi paní Simona z Děčína. Nabízela k nim totéž zelí, které objednává Vatikán pro samotného papeže. Ve studiu se náš kuchař bude věnovat vepřovým žebírkům a bůčku. - Moravské vrabce se zelím a knedlíkem - Žebírka - Tyrolská pánev - Smažený bůček 3 - KANEC NA ŠÍPKOVÉ OMÁČCE Ve slavné filmové hospodě v Hrabalově Kersku ochutnal šéfkuchař Jiří Babica pověstného kance na šípkové omáčce od místní obyvatelky, paní Dáši Schreiberové. Sám se předvedl s jelením ragú, kančími medailonky a specialitou starého Itala. - Kanec na šípkové omáčce - Srnčí guláš - Kančí medailónky - Smažený lilek s aioli 4 - ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK Jirka Babica jel za paní Světlanou Krylovou do Příbrami na českou klasiku španělského ptáčka. Ve studiu pak zůstal u hovězího - uvařil svíčkovou Stroganoff a zajímavý recept, který si nedávno přivezl z Argentiny. Jako speciál nabídne zajímavý recept na cuketu. - Španělský ptáček - Roštěnka a la Stroganov - Ostré Argentinské nudle - Cuketa zapečená se špenátem a mozzarelou 5 - JEHNĚČÍ Jana Bláhová z Prahy naučí diváky, jak si udělat jehněčí plátky na jablkách. Jirka Babica ukáže své zapečené jehněčí s lilkem a jehněcí kotlety na hrášku s těstovinami. Speciál bude z banánu a medu. - Jehněčí plátky na jablkách - Zapečené jehněčí s lilkem - Jehněcí kotlety na hrášku s těstovinami - Opečený banán s medem 6 - VEPŘOVÉ HODY Na chalupě Miloše Wichterleho v Zátkovicích pomůže Jirka Babica s prejtem a tlačenkou. Ve svém studiu pak udělá nadívaný bůček s bramborami a kapustou. Jako speciál budou brambory plněné hráškem a rukolou. - Prejt a tlačenka - Nadívaný bůček s bramborami a kapustou - Pečené brambory plněné hráškem a rukolou

Hlavní partner

Kontakt
HOLLYWOOD C.E.S., s.r.o.
Bernolákova 14
031 01 Liptovský Mikuláš
Slovenská Republika

+421 918 994 093
(po-pia: 08:00-13:00)
info@niagara.sk
Odporúčame tiež
Plyšákovo.sk